Șeful polițistului acuzat de pedofilie a fost demis

de Cuget Liber Marţi, 09 Ianuarie 2018 403
Șeful polițistului acuzat de pedofilie, comisarul Vornicu Emanuel Rene, a fost demis din funcția pe care o deținea în cadrul Poliției Române. Polițistul acuzat de pedofilie va fi propus astăzi pentru arestare preventivă. Bărbatul a fost reținut pentru că ar fi agresat doi copii într-un lift din Capitală. Însă trecutul îl ajunge din urmă. Peste noapte, procurorii de la Parchetul Capitalei l-au pus sub acuzare într-un al doilea dosar.


"Urmare a concluziilor preliminare rezultate în urma verificărilor dispuse de șeful Poliției Române la Brigada Rutieră București s-au dispus următoarele:


1.Eliberarea din funcție a comisarului șef de poliție Vornicu Emanuel Rene, sef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigăzii Rutiere, până la clarificarea situației de fapt;

2.Informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea inițierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză, iar, în funcție de rezultatul acesteia, dispunerea de măsuri legale;

3.Cercetarea disciplinară a șefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a polițiștilor rutieri, precum și a psihologului unității cu privire la activitatea desfășurată.

Precizăm că, verificările sunt in desfășurare, pentru a se clarifica întreaga situație de fapt, iar rezultatele vor fi aduse la cunoștința opiniei publice", se arată în comunicatul Poliției Române.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei