ȘEFUL POLIȚIEI LOCALE TUZLA S-A SINUCIS!

4158
3
ȘEFUL POLIȚIEI LOCALE TUZLA S-A SINUCIS! - criminalisti132-1495698888.jpg
ȘEFUL POLIȚIEI LOCALE TUZLA S-A SINUCIS!


UPDATE - Dragoș Buzdugan, șeful Poliției Locale Tuzla și-a pus capăt zilelor. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit spânzurat. În acest caz a fost deschisă o anchetă, IPJ Constanța confirmând suicidul.




UPDATE - Dragoș Buzdugan a fost de muncă în noaptea de miercuri spre joi și s-a spânzurat chiar în sediul instituției, la demisol, fiind găsit agățat de o bară. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio. El era căsătorit și avea doi copii. 


Potrivit unor surse, Dragoș Buzdugan a comis un accident cu câteva zile înainte de tragicul eveniment, în data de 19 mai. Șeful Poliției Locale Tuzla a pătruns în intersecția străzilor Ștefan Mihăileanu cu Țepeș Vodă, din Constanța, și a lovit un autoturism Volkswagen Passat.

După ce i-au pus fiola bărbatului, polițiștii au descoperit că acesta se afla aproape de comă alcoolică, rezultatul fiind 1,13 mg/l alcool în aer pur expirat.




Comentează știrea

zmeu
25 mai 2017
legea

pacat !dar daca asa ai crezut ca e bine .. ,la zbarna nu era bine!

Habibi
25 mai 2017
De peste gard...

Da'smurdul unde era,ca le-am loat motoare...

Liviu Chilian
25 mai 2017
Pana si koMuistilor le plăcea critika...

O considerau ca un șut in popou ce te propulsează înainte. KkpIUDAlistilor, critika le pute. Ii 'inerveaza' la...capatzana. Critika nu e cool. --- Sunteți din nou in urma merdialqaedanilor bukkreshteni. Ei au publikat cu câteva ore bune înaintea voastră, stirea despre nefericitul Nebunistanez ce a preferat moartea curajoasa in locul morții ignobile lente din pușcăriile Rromarlane

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1905 secunde