Șeful demis al BCCO Constanța, cms. șef Pavel: "Aveam dreptul măcar la respect!"

409
Șeful demis al BCCO Constanța, cms. șef Pavel:

Articole de la același autor

Comisarul șef Aurelian Pavel, șeful destituit al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, intenționează să conteste decizia șefului Poliției Române prin care a fost retrogradat. 

Mai mult, polițistul a afirmat că este dezamăgit de felul în care a aflat despre decizia respectivă, prin mass-media.

"În următoarele 24 de ore voi face un comunicat de presă prin intermediul avocatului meu, pentru a prezenta publicului punctul meu de vedere față de constatările Comisiei de disciplină din cadrul IGPR.

Totodată, voi contesta această măsură, atât pe cale ierarhică, la nivelul MAI, cât și în instanță. Sunt dezamăgit de faptul că, încă o dată, aflu din mass-media hotărâri și decizii interne. Cred că după 23 de ani dedicați Poliției Române, din care nouă ani la comanda unor structuri de Combatere a Crimei Organizate, cu rezultate de excepție SINGULARE în istoria Poliției Române, după câștigarea în doi ani consecutivi de către brigada pe care o conduc a titlului de «Polițistului Anului» la categoria «Combaterea criminalității organizate» pentru cazurile «Tonele de cocaină» și «Cazul Băhăian», aveam dreptul măcar la respect", a transmis comisarul șef de poliție Aurelian Pavel. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Drogul care creează zombie
Pagina a fost generata in 0.6747 secunde