Educatoarea acuzată că a lovit un copil și l-a închis în debara a demisionat. Polițiștii au deschis dosar penal

194
Educatoarea acuzată că a lovit un copil și l-a închis în debara a demisionat. Polițiștii au deschis dosar penal - abuzfizic-1552039116.jpg

Articole recomandate

Educatoarea acuzată că a lovit un copil de 5 ani, de la Grădinița numărul 23 din Brașov, și l-a închis apoi, în două rânduri, în debaraua grădiniței, cu lumina stinsă, a demisionat. Între timp, polițiștii din Brașov s-au autosesizat și au deschis dosar penal. Cazul este verificat acum și de Inspectoratul Școlar Brașov, mai ales că faptele educatoarei erau cunoscute și de directoarea grădiniței. 


Mama unui băiețel de 5 ani a povestit pentru Brașov TV ce a pățit copilul său la o grădiniță de stat din Brașov.

"A fost luat din pătuț, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a început să plângă. A fost băgat în debara, încuiat, cu lumina stinsă. Doamna s-a apropiat de ușă urlând că așa o să i se întâmple de fiecare dată când nu va dormi. După care, după câteva minute a fost scos, băiatul plângea. Iar unul dintre colegi spunându-i un lucru, copilul a început să râdă. Iar doamna văzând că copilul râde, doamna a spus că nu s-a speriat suficient și l-a băgat din nou în debara, tot cu lumina stinsă și încuiat", a povestit femeia.

Într-o înregistrare cu camera ascunsă, directoarea Grădiniței 23 din Brașov recunoaște parțial faptele, susține că și educatoarea a recunoscut ce a făcut și a fost sancționată cu un avertisment scris.

"S-au făcut toate procedurile, a fost cercetată disciplinar, a fost sancționată cu avertisment scris, este monitorizată... (...) Eu sunt si psiholog și am mers acolo în casă și am făcut câteva jocuri cu copilașii, ca să identific în mod real ce s-a întâmplat. Într-adevăr copilul a fost dus în debara, exact cum a recunoscut și doamna, a tras ușa... Asta cu lumina stinsă nu și-au dat seama copiii dacă s-a întâmplat," spune directoarea în înregistrarea publicată de Brașov TV.

Polițiștii au început imediat cercetările și au deschis dosar penal. Cazul a ajuns și în atenția Inspectoratului Școlar Județean Brașov.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4597 secunde