Eduard Irimia, amenințat de un luptător, pentru a-l promova în galele K1

429
Polițiștii Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române au efectuat, ieri, percheziții în București, la persoane bănuite de șantaj, amenințare și port fără drept de arme neletale. Au fost ridicate 11 săbii și două pistoale, iar doi bărbați au fost reținuți. Unul dintre ei, luptător, l-ar fi amenințat pe Eduard Irimia pentru a-l promova la concursuri și în galele K1.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, supărat că a fost lăsat în afara galelor organizate de Eduard Irimia, l-a amenințat în mod repetat că va regreta dacă nu-l promovează la concursuri, show-uri televizate și gale sportive. Amenințările și presiunile la adresa promotorului K1 au durat aproximativ doi ani, Irimia informându-i pe oamenii legii despre neregulile pe care luptătorul le făcea.

În același dosar, cel în cauză este cercetat și pentru port fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, după ce a fost depistat în trafic, pe autostrada A1, având în autoturism arme albe, precum și arme și muniție neletale din categoria celor supuse autorizării. De asemenea, acesta, împreună cu un alt bărbat, de 27 de ani, ar fi ame-nințat și constrâns administratorul unui restaurant să îi angajeze ca agenți de pază.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 11 săbii și două pistoale cu gaz. Față de cei doi bărbați, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă. Activitatea se desfășoară cu sprijinul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și al Institutului Național de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5746 secunde