Ea este adolescenta găsită moartă, pe jumătate dezbrăcată, în pădure. Fata are 18 ani, iar criminalul 16

14297
1
Ea este adolescenta găsită moartă, pe jumătate dezbrăcată, în pădure. Fata are 18 ani, iar criminalul 16 - untitled-1524726000.jpg

Articole recomandate

UPDATE - Tânăra găsită moartă într-o pădure din apropierea unui cimitir din orașul Botoșani a fost identificată. De asemenea, a fost identificat și autorul omorului. Potrivit botosaneanul.ro, fata ucisă cu 13 lovituri de cuțit și găsită aproape dezbrăcată la marginea orașului se numește Petronela Mihalachi și este din Ștefănești, scrie observator.tv




De asemenea, autorul omorului a fost și el identificat și se află în custodia poliției.

Este vorba de un băiat de 16 ani. Băiatul de 16 ani va fi prezentat în cursul zilei de astăzi la procuror, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.


Fata era elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu din municipiul Botoșani și ar fi împlinit 19 ani pe 28 iunie.






Potrivit botosaneanul.ro, fata a fost găsită semidezbrăcată, tricoul ei fiind ridicat până în gât, dar avea totuși sutien. Tânăra nu avea niciun document asupra ei, niciun act, nici măcar un telefon, astfel încât identificarea este dificilă. Totuși, polițiștii au descoperit un semn distinctiv, și anume o proteză dentară.


Potrivit sursei citate, tânăra era foarte frumoasă și extrem de îngrijită. Trupul ei a fost găsit de un bărbat care își plimba câinele în zona de agrement Pacea, într-o pădurice aflată în apropiere de cimitir. Se bănuiește că ar fi fost ucisă în altă parte și adusă la Pacea.


Polițiștii au fost mobilizați imediat să-l găsească pe criminal și, miercuri noapte, un băiat de 16 ani a fost dus la audieri. El ar fi, se pare, principalul suspect în acest caz și a rămas în custodia poliției.

Zona în care a fost descoperit cadavrul a fost periată câteva ore de polițiști. Criminaliștii au făcut poze și au ridicat mai multe probe care să-i ajute să-i dea de urma asasinului.

Deși fața nu avea niciun act la ea, investigatorii i-au aflat identitatea. Victima avea 18 ani și locuia, cel mai probabil, cu chirie în oraș.



Comentează știrea

Liviu Chilian
26 aprilie 2018
Civilizatzigania Amerikknara! Subkultura satanica a Hallojeweenului!

Pentru a...lumina publicul din Rromarlania Satanica, un merdialqaedan-bizdic Rromarlan ar trebui sa'l intervieveze pe copilul-criminal. Sa'l determine sa spună, cu grohaielile lui, ce morb l'a dezumanizat si impins sa macelareasca o fiinta umană! Sigur, cu răbdare si iscusinta, merdialqaedanul-satanic il va face pe adolescentul-killer sa guitze, ca a invatat ferocitatea, teroarea, sanguinarismul etc, din serialul de "filme" Hallojeween produs in Amerikk, la Hollywoodoo, kkrtierul general al Satanei pe Terra. Acesta e adevarul! Aceasta e realitatea CRUNTA, CRUDA! Copiii din fosta Romanie sunt amerikknarizati! Contaminati cu anticultura RAULUI ABSOLUT! - RAU supranumit Jewnglishtanita Megalomaniaca! Producătorii Hallojeweenului, serial de "filme" de groaza, sunt Zsidani Satanici de teapa spielbergului-sub om-rabiat-genetic!! Huuooo! --- Sigur, ca in Amerikk Satanica, se va găsi un...avokkt zsidanoid ce sa'l apere si exonereze pe criminalul juvenil. Vezi cazul avokktului-diabolic Shapiro, Zsidanul ce l'a apărat pe OJ Simson, Tziganul narcomaniac ce a ramas in...isterie cu crima mileniului din Kklifornia

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5225 secunde