DUBLĂ CRIMĂ ȘOCANTĂ! Și-a înjunghiat iubita, apoi un vecin - de nervi că nu i-a dat o țigară

621
1
DUBLĂ CRIMĂ ȘOCANTĂ! Și-a înjunghiat iubita, apoi un vecin - de nervi că nu i-a dat o țigară - criminalisti132-1519549108.jpg

Articole recomandate

Dublă crimă șocantă, sâmbătă seară, într-un bloc din Capitală. Un tânăr de 24 de ani, de origine arabă, și-a înjunghiat iubita, apoi a făcut același lucru cu un vecin cu care s-a întâlnit întâmplător.   


Potrivit Realitatea TV, atacul sângeros a avut loc într-un aparment din sectorul 3, pe fondul unei cerți între criminal și iubita sa. Orbit de furie, acesta a înjunghiat-o mortal, după care i-a ucis și pisica.

La parterul blocului, criminalul s-a intersectat cu un vecin, un sexagenar, caruia i-a cerut o țigară și, pentru că nu avea, l-a ucis și pe el cu lovituri de cuțit.

Un alt vecin, care a descoperit cadavrul, a reușit să-i distragă atența criminalului, ținându-l de vorbă, până la sosirea poliției. Potrivit martorilor, tânărul avea un comportament nefiresc și este posibil să se fi aflat sub infuența unor droguri.

Bărbatul a fost încătușat și dus la secția 23 de poliție, după care la Spitalul Florească, apoi la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia".


Comentează știrea

Cristian
25 februarie 2018
LUCRU LA DOMICILIU

Va oferim urgent lucru pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected] sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5027 secunde