DROGURI DESCOPERITE ÎN TRAFIC ȘI ÎN URMA UNEI PERCHEZIȚII

790
DROGURI DESCOPERITE ÎN TRAFIC ȘI ÎN URMA UNEI PERCHEZIȚII - lala1437637481146400491315204966-1521791469.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Galați, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au ridicat mai multe doze de droguri de risc. O persoană bănuită de comiterea infracțiunii de trafic de droguri a fost reținută.

În seara zilei de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - S.T. Galați, au organizat o prindere în flagrant a unui tânăr, de 23 de ani, din Bârlad, bănuit că ar comercializa droguri de pe raza municipiului Bârlad, județul Vaslui.

Ulterior, s-a efectuat o percheziție domiciliară la locuința acestuia, unde au fost găsite și ridicate 7 doze de marijuana și 8 doze de hașiș, destinate vânzării.

În fapt, în cursul zilei de ieri, polițiști de frontieră din Foltești au oprit în trafic, pe raza localității de frontieră Măstăcani din județul Galați, un autoturism în care se aflau patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 32 ani, din Iași.

În urma unui control în autoturism, au fost găsite 105 grame de marijuana și 49,5 grame de hașiș. Asupra unuia dintre cei în cauză, a mai fost găsită o doză de un gram de marijuana. Din cercetări a reieșit că aceștia ar fi procurat drogurile de la dealerul de 23 de ani.

Tânărul prins în flagrant a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, propunerea de arestare preventivă a acestuia fiind înaintată Tribunalului Galați, astăzi, 22 martie.

Trei dintre cei depistați cu droguri în autoturism sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de deținere de droguri de risc, în vederea consumului. Față de aceștia s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, cu obligația acestora de a nu părăsi municipiul Iași.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7805 secunde