DRDP Constanța a primit o mașină de marcaj rutier. Cât costă investiția

190
DRDP Constanța  a primit o mașină de marcaj rutier. Cât costă investiția - drdp2-1527005943.jpg

Articole de la același autor

 Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a recepționat șapte mașini de marcaj rutier, valoarea contractului fiind de 3.126.200 de lei, fără TVA. Cele 7 utilaje Hofmann H33-4 sunt repartizate celor șapte Direcții Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) din București, Craiova, Timișoara, Cluj Napoca, Brașov, Iași și Constanța.

CNAIR SA nu a mai avut achiziționate până acum asemenea utilaje specializate de marcaj rutier și a depins în totalitate de contractele pentru execuția de marcaje rutiere încheiate cu operatori economici privați.

Marcajele rutiere, alături de sistemele de semnalizare rutieră verticală, fac parte din ansamblul de măsuri pe care CNAIR SA trebuie să le întreprindă permanent pentru a asigura și îmbunătăți condițiile de siguranță rutieră și de fluidizare a traficului pe drumurile naționale și autostrăzi.

Achiziția acestor utilaje va permite intervenția rapidă la orice eveniment și marcarea corectă a zonei respective, asigurând astfel condițiile de siguranță necesare desfășurării traficului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.547 secunde