Dragnea, despre poza cu el alături de "statul paralel": cine stătea în capul mesei

485
Dragnea, despre poza cu el alături de

Articole recomandate

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit duminică seara la Antena 3 despre poza în care apare alături de Kovesi și a explicat că la evenimentul respectiv au mai fost prezente și alte personaje precum Victor Ponta sau Florian Coldea.


Liviu Dragnea a declarat că fotografia era probabil de la ziua SRI și că fiecare "vorbea ce-l interesa". "Acea fotografie cred că era de la ziua SRI. Pe acea canapea au stat mulți. A mai fost acolo și Sebastian Ghiță. Ori Sebi Ghiță, ori Ponta stăteau în capul mesei. Mai dispăreau unii prin camere, mai intrau Ponta, Kovesi și Coldea într-o cameră. (...) Erau diverse discuții. Se vorbea de fotbal, de politică, de politică internă. Fiecare vorbea ce-l interesa", a spus Dragnea.   


"Eu nu am vorbit cu Kovesi niciodată despre politică. Îmi aduc aminte că povestea acolo la masă cu nu știu ce avea la mână și eu nu suport să aud de astfel de probleme, fizic nu suport. Dacă am eu o problemă, nu mi-e teamă...M-am ridicat și am plecat. Nici nu cred că este un interlocutor foarte plăcut", a mai președintele PSD.

În mandatul meu ca președinte PSD, Kovesi a plecat. Pe cine o să convingă aceste poze arătate de un turnător, primite de la nașul lui?", a declarat Dragnea la Antena 3.

Victor Ponta a publicat joi o fotografie cu Liviu Dragnea alături de persoane pe care le numea din "statul paralel". De această dată liderul PSD apare alături de Laura Codruța Kovesi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4204 secunde