Două persoane rănite, după ce un taxi care circula cu viteză a lovit trei mașini și s-a răsturnat

167
Două persoane rănite, după ce un taxi care circula cu viteză a lovit trei mașini și s-a răsturnat - taximotru11023x49871330500-1553155878.jpg

Articole recomandate

Două persoane au fost rănite după ce un taxi care circula cu viteză a lovit trei mașini, apoi s-a răsturnat. Victimele au fost transportate la spital. 


Accidentul rutier a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în municipiul Motru. Un taxi a intrat în coliziune cu trei mașini parcate regulamentar, după care s-a răsturnat.

"Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 24 de ani, din orașul Tismana, în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Tismanei, din direcția DN 67 către comuna Cătunele, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a derapat în partea stângă, părăsind partea carosabilă și a intrat în coliziune cu trei autoturisme parcate regulamentar în fața unui bloc, răsturnându-se pe partea dreaptă", a spus Corina Scurtu, purtător de cuvânt al Poliției Gorj, citată de gds.ro.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosarul penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9334 secunde