Două persoane arestate în urma unor percheziții

384
Două persoane arestate în urma unor percheziții - perchezitii-1532706211.jpg

Articole de la același autor

În urma a patru percheziții domiciliare, polițiștii constănțeni au reținut două persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat. Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul celor din cadrul IPJ Tulcea, au efectuat joi, 26 iulie, patru percheziții domiciliare, două pe raza municipiului Constanța și două pe raza localității Babadag, la persoane bănuite de comiterea faptelor.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat doi bărbați, în vârstă de 23, respectiv 32 de ani, bănuiți că, la data de 10 iulie, între orele 18 și 21.45, ar fi pătruns în locuința unei femei din Constanța, prin escaladarea unui geam lăsat deschis, de unde au sustras bani, un telefon mobil, o cameră foto și mai multe bijuterii.

Totodată, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reținut în sarcina bărbatului, de 32 de ani, din localitatea Babadag, săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, faptă comisă la data de 13 iulie, când acesta ar fi sustras un telefon mobil, din incinta unui cabinet medical, din municipiu. Valoarea totală a prejudiciului, în cazul celor două fapte comise, este de aproximativ 16.000 de lei, fiind recuperat în proporție de 70%.

Polițiștii constănțeni i-au reținut inițial pe cei doi bărbați, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, iar vineri, 27 iulie, aceștia au fost prezentați instanței de judecată care a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Bărbații în cauză au fost introduși în arestul IPJ Constanța. În activitate au fost angrenați și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.711 secunde