Două mașini, confiscate de Poliția Locală de la vânzătorii ambulanți din Piața Tomis III

397
Două mașini, confiscate de Poliția Locală de la vânzătorii ambulanți din Piața Tomis III - douamasiniconfiscatepolitialocal-1532011722.jpg

Articole de la același autor

Aproape că nu este zi în care Poliția Locală să nu primească sesizări de la Constanța cu privire la comercianții ambulanți din Piața Tomis III. În cursul zilei de ieri, reprezentanții instituției au descins în perimetrul cuprins între bulevardul Alexandru Lăpușneanu, strada Soveja și bulevardul Tomis. 


Cu acest prilej, au fost aplicate opt amenzi contravenționale în valoare totală de 8.000 lei, au fost confiscate mai multe kilograme de legume și fructe care se comercializau fără autorizație de proveniență sau în condiții igienico-sanitare improprii și 44 de lei proveniți din exercitarea actelor de comerț ilicit. De asemenea, au fost confiscate două autovehicule folosite de către comercianții stradali neautorizați. 


"Cele două persoane cărora li s-au ridicat autovehiculele în vederea confiscării și care au fost sancționate contravențional, cu suma de 2.500 lei fiecare, nu se află la prima abatere de acest fel, aceștia apărând în evidențele instituției noastre: prima cu un număr de 52 de amenzi contravenționale în valoare de 24.400 lei, iar cealaltă cu 20 de amenzi contravenționale în valoare de 9.600 lei", precizează cei de la Poliția Locală. 


Potrivit acestora, acțiuni similare vor continua până la restabilirea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit, atât în perimetrul piețelor constănțene, cât și în alte zone. 


"Pe această cale, lansăm un avertisment puternic, dar deosebit de ferm, cu privire la toți cei care abordează practici comerciale în această manieră că reacția Direcției Generale Poliția Locală Constanța va fi una legală și extrem de riguroasă", mai spun reprezentanții Poliției Locale Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3742 secunde