Dotări moderne pentru polițiștii din Constanța: mașini cu gratii și căști cu bluetooth!

230
Dotări moderne pentru polițiștii din Constanța: mașini cu gratii și căști cu bluetooth! - dotaripolitiemasinimotociclete1-1570384176.jpg

Articole de la același autor

De săptămâna trecută, polițiștii constănțeni folosesc în patrulări autospeciale dotate cu echipamente speciale, care "vor contribui la creșterea siguranței cetățenilor și la prevenirea acțiunilor ilicite", au arătat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Astfel, în dotarea inspectoratului au intrat zece autospeciale Dacia Logan, achiziționate în baza programului de înnoire a parcului auto. Diferența dintre aceste autospeciale și cele deja existente în parcul auto al Poliției Constanța stă în dotări; noile autoturisme au un perete despărțitor, cu geam dotat cu gratii, între partea din față și cea din spate, pentru protejarea polițiștilor aflați în mașină. "De asemenea, geamurile laterale din spate și luneta sunt și ele protejate de gratii, iar în loc de banchetă se află două locuri delimitate. În partea din spate, autospecialele sunt monitorizate video în timp real", au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 


Pe lângă cele zece autoturisme, în dotarea IPJ Constanța, mai precis a Serviciului Poliție Rutieră, au intrat și nouă costume de protecție pentru rutieriștii motocicliști. 


"Echipamentele polițiștilor rutieri sunt din material impermeabil și au elemente de protecție la coate, umeri și spate, care protejează coloana vertebrală, și la genunchi. Totodată, căștile motocicliștilor sunt dotate cu sistem de comunicație cu tehnologie bluetooth, pentru a putea comunica pe stațiile radio din dotare", au exemplificat reprezentanții inspectoratului. 
"Întreg efortul de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate", au punctat reprezentanții IPJ Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.45 secunde