Dosarul Chițoiu: denunț pentru favorizarea infractorului

201
Dosarul Chițoiu: denunț pentru favorizarea infractorului - dddd-1582541802.jpg

Articole recomandate

Cercetarea în dosarul accidentului mortal în care a fost implicat Daniel Chițoiu a fost extinsă. Procurorii verifică "in rem", dacă a fost comisă infracțiunea de favorizare a infractorului, adică, dacă medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală l-au favorizat pe Chițoiu, relatează Digi 24.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, instituție care face cercetarea în dosarul accidentului mortal în care a fost implicat Daniel Chitoiu, au declarat că în acest dosar s-a extins cercetarea și pentru favorizarea infractorului, vizată însă fiind o altă persoană. Sursele citate au precizat că verificările se fac in rem, în urma unui denunț.

Conform unor surse judiciare, verificările vizează medicii de la Spitalul Floreascam locul unde fostul ministru a stat internat mai multe zile după producerea accidentului rutier.

În 9 ianuarie, fostul ministru Daniel Chițoiu a fost pus oficial sub învinuire pentru ucidere din culpă în dosarul accidentului în urma căruia două persoane au murit și două au fost rănite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4442 secunde