Dosare penale pentru șoferii beți și indisciplinați, din Constanța

169
Dosare penale pentru șoferii beți și indisciplinați, din Constanța - pietonaccidentat1456852753150011-1564382797.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat, în cursul zilei de ieri, un bărbat, de 59 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Medgidiei din Cernavodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


Și polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche - 2 Mai, au depistat un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihail Kogălniceanu din localitatea Vama Veche, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


Aceeași situație o întâlnim și la Mangalia, unde oamenii legii au depistat un tânăr de 19 ani în timp ce conducea un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată, pe strada Lavrion din stațiunea Saturn.
În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4872 secunde