Dosare penale pentru mai mulți șoferi din Constanța

206
Dosare penale pentru mai mulți șoferi din Constanța - politiaconstantainactiune1477220-1554447092.jpg

Articole recomandate

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Lumina, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DN 22, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat).

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din localitatea Ulmeni, județul Buzău, care a condus un autoturism pe strada Mateiu Caragiale din localitatea 23 August, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat).

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul 1 Mai din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Conducătorii auto au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din localitatea Murfatlar, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 3, fără a poseda permis de conducere corespunzător pentru vehiculul în cauză.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că respectivul conducător auto se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat).

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Republica Moldova, care a condus un autoturism, pe raza stațiunii Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5754 secunde