Dosare penale pe numele mai multor șoferi, din Constanța. Cum au fost prinși de polițiști

185
Dosare penale pe numele mai multor șoferi, din Constanța. Cum au fost prinși de polițiști - politia115233660391539771615-1571045249.jpg

Articole recomandate

La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 08.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat de 67 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Răsăritului din localitatea Cogealac fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Băneasa au depistat un bărbat de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Trandafirilor din orașul Băneasa, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 21.45, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat de 27 de ani, care a condus un autoturism pe DC 81, în localitatea Târgușor, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

În toate cauzele, au fost întocmite dosare penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8429 secunde