Dosare penale pe numele mai multor șoferi din Constanța

199
Dosare penale pe numele mai multor șoferi din Constanța - politiua1450516428-1569145507.jpg

Articole recomandate

La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiul Constanța. În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada General Boierescu din municipiul Mangalia. În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 55 de ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe raza localității Satu Nou. Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4399 secunde