Dosare penale pe numele mai multor șoferi din Constanța

176
Dosare penale pe numele mai multor șoferi din Constanța - pietonaccidentat1456852753146735-1549529674.jpg

Articole recomandate

La data de 6 februarie a.c., ora 19.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 februarie a.c., ora 19.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Cuza Vodă din localitatea Pecineaga, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 februarie a.c., ora 15.35, polițiștii din cadrul Secției 5 au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe strada Pandurului din municipiu.

La data de 6 februarie a.c., ora 23.45, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe strada Izvorului din localitatea Peștera, județul Constanța, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.924 secunde