Dosar penal pentru o gravidă din județul Constanța care a mințit medicii

353
Dosar penal pentru o gravidă din județul Constanța care a mințit medicii - dosarpenalsursawellcornellmedici-1585593628.jpg

Articole recomandate

Oamenii legii au întocmit dosar penal unei gravide care ajuns la Spitalul Orășenesc Hârșova și a dat informații false medicilor care au tratat-o. Aceasta a ajuns la spital, la camera de gardă, în noaptea de 28 spre 29 martie, întrucât era însărcinată și avea nevoie de asistență medicală. Tânăra nu prezenta semne de boală compatibile cu coronavirusul și, în momentul în care a fost chestionată de cadrele medicale, a afirmat că soțul ei a revenit în țară în urmă cu cinci luni. Ulterior, s-a dovedit însă că soțul acesteia revenise în țară din străinătate pe data de 7 martie. Pacienta a fost testată rapid, iar rezultatul a fost "pozitiv" la COVID 19. În consecință, tânăra a fost transferată la Spitalul de Infecțioase, iar toată linia de gardă, triaj și compartimentul de obstetrică-ginecologie care era de gardă în noaptea respectivă a fost izolată la domiciliu, alături de familii.



Ulterior, retestarea de la Spitalul de Infecțioase a arătat un rezultat negativ în cazul infectării cu COVID 19 a pacientei.
Dar, având în vedere inducerea în eroare a cadrelor medicale, polițiștii au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, întrucât a furnizat informații false personalului medical și nu a respectat măsurile de evitare a răspândirii infecției cu COVID 19.

"Vă rugăm să ne spuneți adevărul atunci când veniți la spital, căci vă poate salva viața și nu va pune presiune și mai mare pe psihicul cadrelor medicale", a arătat managerul Bogdan Zidaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5758 secunde