Dosar penal după ce DSP Dolj a permis ieșirea unor persoane din carantină

220
Dosar penal după ce DSP Dolj a permis ieșirea unor persoane din carantină - 1-1586169546.jpg

Articole recomandate

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu și zădărnicirea combaterii bolilor, după ce reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Dolj au permis ieșirea unor persoane din carantină pentru a însoți o femeie confirmată cu coronavirus, relatează Agerpres.

"La data de 01.04.2020, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și zădărnicirea combaterii bolilor. Din conținutul actului de sesizare rezultă indicii temeinice că reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Dolj, prin încălcarea atribuțiilor de serviciu, au permis ieșirea din carantină a unor persoane care au însoțit-o pe numita T.E., persoană confirmată pozitiv COVID-19", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Parchetul menționează că aceste cercetări se desfășoară in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu și zădărnicirea combaterii bolilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.555 secunde