Doliu în Inspectoratul Județean de Poliție. "Dumnezeu să te odihnească în pace, Costel!"

291
Doliu în Inspectoratul Județean de Poliție.

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au mai pierdut un coleg. Agentul principal Costel Agavriloaie a încetat din viață ieri dimineață, în urma unui infarct, la numai 46 de ani.


"Cu profundă tristețe anunțăm plecarea timpurie dintre noi a colegului și prietenului nostru, agent șef principal de poliție Agavriloaie Costel din cadrul compartimentului Evidență Operativă al Poliției orașului Cernavodă, care, la data de 21.05.2019, a trecut în neființă. În vârstă de 46 de ani, polițistul a fost un foarte bun profesionist, dăruit pe deplin meseriei pe care a practicat-o timp de 24 de ani la Poliția orașului Cernavodă. Trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regret pentru dispariția unui coleg și a unui om deosebit. Colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța transmit condoleanțe și întreaga compasiune familiei. Dumnezeu să te odihnească în pace, Costel!", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.


Costel Agavriloaie a fost a amintit și pe grupul "Polițiștii au umor!", de pe rețeaua Facebook: "Azi trebuia să fie sărbătoare și pentru tine, Costel Agavriloaie! Însă Dumnezeu a avut alte planuri pentru tine la cei 46 de ani. Colegul meu a decedat acum câteva minute în urma unui infarct. Lui nu-i va mai plăti nimeni pensia pentru că nu a apucat să ia niciuna. Un polițist model, un monument de bunătate, colegialitate și profesionalism. Poliția Cernavodă a pierdut un coleg deosebit. Să-ți fie țărâna ușoară, Costel! End of watch 21.05.2019". 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8909 secunde