Doi tineri din Giurgiu, care vindeau droguri pe litoral, reținuți de DIICOT

258
Doi tineri din Giurgiu, care vindeau droguri pe litoral, reținuți de DIICOT - droguri-1566396618.jpg
Doi tineri din județul Giurgiu au fost reținuți, miercuri, pentru trafic cu droguri de mare risc, fiind suspectați că vindeau cannabis, ecstasy și cocaină pe litoral.


Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, sub coordonarea DIICOT - BT Giurgiu, au documentat activitatea infracțională a două persoane din județul Giurgiu, cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc, anunță Poliția Română.


Marți, polițiștii au făcut o percheziție domiciliară în comuna Buturugeni, județul Giurgiu, în urma căreia au fost descoperite și ridicate 337de comprimate de ecstasy, 72 de grame canabis, 14 grame cocaină, 11.690 de lei și 220 de euro.


De asemenea, au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane, acestea fiind duse la sediul DIICOT Giurgiu. Ulterior, două dintre ele au fost reținute pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc și mare risc.


Persoanele cercetate, cu vârstele de 23, respectiv 24 de ani, ar fi obținut venituri ilicite în urma vânzării de droguri în zona de nord a județului, dar și pe litoralul românesc.


Potrivit Poliției, cei doi tineri ar fi oferit spre vânzare zilnic, direct de la locuința lor, droguri de risc și de mare risc (canabis, ecstasy, cocaină) tinerilor cu vârste cuprinse între 17-25 de ani, din localitatea Buturugeni, dar și în zonele limitrofe acesteia.


Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale și a fost sprijinită de jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu.


Potrivit DIICOT, unul dintre cei reținuți a fost prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, dar instanța a dispus în cazul său măsura arestului la domiciliu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0596 secunde