Doi români au murit într-un incendiu, în Germania

264
Doi români au murit într-un incendiu, în Germania - foc-1568304847.jpg

Articole recomandate

Doi români au murit într-un puternic incendiu care a cuprins un bloc Krefeld, o  localitate din vestul Germaniei. În clădirea respectivă locuiesc 19 români, scrie presa locală.


Focul a izbucnit în dimineața de 12 septembrie, într-o clădire veche de o sută de ani. Flăcările s-au extins rapid și au mistuit totul în jur. O parte din acoperiș s-a prăbușit, iar o scară din lemn care făcea legătura cu podul blocului a ars complet. În pod au fost găsite, carbonizate, cele două vicitme.


Cei 70 de pompieri mobilizați la fața locului au luptat cu flăcările timp de cinci ore. Operațiunea la fața locului nu se încheiase nici în cursul după amiezii. Pompierii încearcă să stabilească dacă sunt și alte victime. Misiunea le este îngreunată de faptul că blocul de locuințe are o sută de ani și structura de rezistență este nesigură. De altfel, în urma incendiului, construcția riscă acum să se prăbușească.


Nu este clar de la ce a pornit focul, iar autoritățile spun că nu pot spune nici care este identitatea celor două victime, mai ales că nu toți locuiau cu forme legale acolo. Nu se știe în acest moment, nici câți oameni se aflau în clădire în momentul în care a izbucnit incendiul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5931 secunde