Doi bicicliști, soț și soție, accidentați mortal de un autoturism, pe DN 23

264
Doi bicicliști, soț și soție, accidentați mortal de un autoturism, pe DN 23 - accidentbiciclist27532200-1562654998.jpg
Doi soți din județul Vrancea au murit, marți dimineață, după ce au fost loviți de un autoturism, în timp ce mergeau cu bicicletele pe DN 23. Primele verificări arată că accidentul s-a produs în timp ce șoferul încerca să-i depășească pe bicicliști, iar aceștia au ajuns pe mijlocul drumului, cu intenția de a traversa.


Accidentul s-a produs, marți dimineață, pe DN 23, pe sensul dinspre Măicănești spre Focșani, potrivit news.ro.

Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Câmpuri, conducea un autoturism și a lovit cu partea dreaptă față doi bicicliști care circulau pe aceeași direcție, paralel.

Din primele verificări rezultă că, în momentul în care șoferul a vrut să-i depășească, acesta s-a asigurat din spate, iar în acel moment bicicliștii ar fi pătruns pe mijlocul părții carosabile, cu intenția de a traversa.

Accidentul a fost anunțat la 112 de o femeie, crezându-se inițial că ea a provocat accidentul. Ulterior, cercetările au arătat că femeia era pasageră din dreapta în autoturism, iar la volan se afla tânărul de 23 de ani, cei doi aflându-se în stare de șoc.

În urma impactului, cei doi bicicliști au murit, fiind vorba despre o femeie de 47 de ani ș un bărbat de 52 de ani, din Măicănești, soț și soție, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5446 secunde