Doi bărbați înjunghiați MORTAL, după ce ar fi încercat să oprească un incident antimusulman

359
1
Doi bărbați înjunghiați MORTAL, după ce ar fi încercat să oprească un incident antimusulman - ppbpatrolcar02196100-1495886408.jpg

Articole recomandate

Doi bărbați au fost înjunghiați mortal, în orașul Portland din nord-vestul SUA, atunci când au încercat să îl oprească pe atacatorul lor, care hărțuia două femei ce păreau a fi musulmane, a anunțat poliția locală, informează Reuters, preluată de Agerpres.

Incidentul a avut loc într-un tren de navetiști cu puțin timp înaintea orei locale 16:30 (23:30 GMT), după ce un bărbat a început să profereze insulte cu conotație etnică și religioasă către două femei, a explicat Departamentul de poliție din Portland într-un comunicat.

Trei bărbați care au intervenit au fost înjunghiați, în cazul a doi dintre ei rănile fiind fatale. Unul dintre bărbații atacați a murit pe loc, iar altul la spital. În cazul celui de-al treilea, rănile suferite nu i-au pus viața în pericol.

Cele două femei, dintre care una purta hijab, au părăsit locul incidentului înainte ca poliția să le interogheze.

Consiliul pentru relații americano-islamice a declarat vineri că numărul incidentelor antimusulmane din Statele Unite a sporit cu peste 50% în 2015-2016, parțial ca urmare a retoricii președintelui Donald Trump contra grupărilor militante islamiste.

Administrația de la Washington afirmă că se opune ferm militanților islamiști, dar precizează că nu are nicio dispută cu islamul.

Comentează știrea

Liviu Burebista
16 iulie 2017
Ali Baba si cei40 de teroristi au invadat Europa

Iar voi cu articolul vostru ,i-i pupatzi in kur pe musulmani

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5856 secunde