Doar astăzi mai puteți solicita restituirea taxei auto

272
Doar astăzi mai puteți solicita restituirea taxei auto - taxe-1535649063.jpg

Articole de la același autor

Astăzi este ultima zi în care constănțenii mai pot depune cereri la Fisc pentru a solicita recuperarea banilor dați pe taxa auto. Din păcate, după această dată, sumele mai pot fi recuperate doar în instanță.

Ca urmare, persoanele fizice sau juridice care, la un moment dat, în calitate de proprietari, au plătit una dintre fostele taxe auto își pot primi acum înapoi banii plătiți, dar și dobânda calculată conform legislației în vigoare, de la data efectivă a plății și până la restituirea sumelor.

Cererile se pot depune azi, la registratura Direcției Generale a Finanțelor Publice Constanța, sau pot fi transmise prin poștă cu confirmare de primire pe aceeași adresă.

Cererea se completează cu datele de identificare ale solicitantului, contul bancar unde vor fi restituite sumele, datele de identificare ale automobilului. Precizăm că termenul în care cererea de restituire va fi rezolvată de organele fiscale va fi de 45 de zile de la data înregistrării cererii de restituire, dar va putea fi și prelungit, dacă sunt necesare mai multe documente de la solicitant.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3074 secunde