Doamne, Dumnezeule! Au băut urină de vacă, pentru a se proteja de coronavirus

714
Doamne, Dumnezeule! Au băut urină de vacă, pentru a se proteja de coronavirus - india-1584284833.jpg

Articole recomandate

Zeci de credincioși hinduși au băut urină de vacă în timpul unei petreceri organizate, sâmbătă, la New Delhi, crezând că această băutură îi va proteja de infectarea cu noul coronavirus, informează agenția AFP, consultată de Agerpres.

Purtând haine de culoarea șofranului, membrii și susținătorii grupului All India Hindu Mahasabha au participat la un ritual în cadrul căruia au cântat imnuri și au băut urină de vacă din cupe de lut.

Numeroși hinduși consideră vacile animale sacre și au răspândit în ultimii ani teorii potrivit cărora urina acestui animal rumegător are virtuți terapeutice.

"Orice persoană care bea urină de vacă va fi tratată și protejată", a afirmat Hari Shankar Kumar, unul dintre participanții la petrecere, în timp ce servea "leacul" miraculos.

XXX

Oamenii de știință și guvernele țărilor în care s-a răspândit pandemia subliniază însă că nu există niciun vaccin sau medicament care să poată proteja oamenii de noul coronavirus, soldat până în prezent peste 6.000 decese la nivel mondial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3361 secunde