DNA, după verificările procurorilor: Nu există "camere speciale" unde s-ar aplica diverse "tratamente"

157
DNA, după verificările procurorilor: Nu există

Articole recomandate

DNA transmite că la nivelul instuției nu există "camere speciale", in care s-ar aplica "anumite tratamente", catalogând informatiile din spațiul public drept "alegații ale unei persoane", care "nu au suport în realitate".

"Cu referire la informațiile false vehiculate în spațiul public care acreditează ideea existenței în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Ploiești a unei "camere de tortură", Biroul de Informare și Relații Publice face următoarele precizări:

În cadrul Direcției Naționale Anticorupție nu există amenajate presupuse "camere speciale" unde, asupra unor persoane, s-ar aplica diverse "tratamente".

Informațiile respective, bazate strict pe alegații ale unei persoane prezentate ca fiind certe, nu au suport în realitate, singurul lor rol fiind acela doar de a decredibiliza activitatea Direcției Naționale Anticorupție", se arată într-un comunicat al DNA.

Reacția instituției vine după ce România TV a anunțat că procurori de la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție au mers, luni, la DNA Ploiești pentru a face verificări după ce mai multe persoane anchetate au vorbit despre "o cameră secretă" folosită de procurori pentru a constrânge martorii să facă denunțuri. La acțiunea de la DNA Ploiești participă și procurorul Adina Florea.

Sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7975 secunde