DNA a pus ochii pe Beuran! Percheziții la locuința fostului șef de la Floreasca

de Cuget Liber Joi, 13 Februarie 2020 216
Medicul Mircea Beuran, fost șef al Secției de chirurgie de la Spitalul de Urgență Floreasca, a fost ridicat joi de anchetatori și dus la sediul DNA, el fiind vizat într-un dosar de luare de mită, fapte care ar fi avut loc în anul 2018, relatează Agerpres. Beuran a fost adus la DNA, după ce anchetatorii au făcut percheziții în locuința sa, dar și la Spitalul de Urgență Floreasca.

 

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, săvârșite pe parcursul anului 2018. În cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare la două adrese situate în municipiul București, dintre care una la sediul unei instituții publice", se arată într-un comunicat al DNA.

 

Mircea Beuran a fost șeful Secției de chirurgie de la Spitalul Floreasca, el fiind demis în luna ianuarie, după ce o femeie a decedat în urma unor arsuri suferite pe masa de operație.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei