Distracție fără protecție împotriva COVID 19? Poliția amendează pe bandă rulantă!

229
Distracție fără protecție împotriva COVID 19? Poliția amendează pe bandă rulantă! - starealertaterase-1593532388.jpg

Articole de la același autor

Timp de trei zile, polițiștii din întreaga țară au luat la pas terasele, barurile, plajele și cluburile în aer liber, pentru a verifica cum sunt respectate normele impuse de starea de alertă. "Verificările au vizat în special transportul în comun și activitățile de divertisment", au precizat reprezentanții Poliției Române. Astfel, au fost verificate peste 4.100 de societăți comerciale de la nivelul țării, iar doar în 73 dintre acestea s-a constatat că nu erau respectate măsurile de restricție. În consecință, au fost aplicate 19 amenzi în valoare de 120.000 de lei operatorilor economici, iar 52 de sancțiuni, în valoare de 3.500 de lei, persoanelor fizice.

În schimb, polițiștii au aplicat 407 amenzi, în valoare de 36.000 de lei, pentru cei care nu respectau măsurile de protecție individuală. Adică nu purtau măști de protecție, deși se aflau într-un spațiu închis!

Potrivit oamenilor legii, au fost aplicate 28 de sancțiuni și patronilor teraselor unde nu s-a luat măsura distanțării meselor – valoarea sancțiunilor fiind de 29.000 de lei.

La nivelul județului Constanța, la acțiune au participat peste 250 de efective, au fost verificate 111 societăți și au fost aplicate patru amenzi persoanelor fizice, pentru participarea la activități în spațiul public închis, șapte amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție personală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5538 secunde