Distracție cu prafuri, ecstasy și marijuana, în stațiunile de la malul mării

203
Gruparea de Jandarmi Constanța, sub coordonarea Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța a desfășurat o serie de acțiuni de combatere a traficului și consumului de droguri de risc și mare risc în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, cu precădere în Vama Veche.


Cu această ocazie, în urmă cu câteva zile, jandarmii Grupării Mobile Constanța au surprins în flagrant, șase persoane care-și confecționau țigarete artizanale cu ajutorul unor grindere metalice, iar în imediata apropiere se simțea un miros înțepător. Cei șase tineri, cu vârste cuprinse între 22-34 de ani, au fost somați și li s-a făcut controlul corporal și al bagajelor. 


Asupra acestora jandarmii au mai găsit 22 de comprimate ecstasy, treisprezece folii de staniol, din care nouă avand formă sferică cu pulbere de culoare albă iar patru cu muguri vegetali de culoare verde și două grindere metalice pentru confecționat joint-uri. Pastilele, substanțele halucinogene și grinderele vor fi predate la BCCO Constanța pentru continuarea cercetărilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5304 secunde