DIRECTOARE ÎNJUNGHIATĂ DE FOSTUL SOȚ, LÂNGĂ GRĂDINIȚĂ. Bărbatul s-a predat

827
DIRECTOARE ÎNJUNGHIATĂ DE FOSTUL SOȚ, LÂNGĂ GRĂDINIȚĂ. Bărbatul s-a predat - situatie14585829701507204051-1516966004.jpg

Articole recomandate

Femeie înjunghiată, lângă o grădiniță din Capitală. Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că femeia este managerul Grădiniței Funny Land, iar agresorul este chiar fostul său soț.


Atacul a avut loc chiar în sediul grădiniței din sectorul 2, pe strada Agricultori din București, în zona Vatra Luminoasă.


Bărbatul a înjunghiat-o în zona toracelui, victima fiind în stop cardio-respirator, iar echipajul unei ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov (SABIF) a resuscitat-o la fața locului.

După ce a fost stabilizată, a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a fost dusă direct în sala de operații, a declarat, pentru Libertatea, purtătorul de cuvânt al unității sanitare, medicul Bogdan Oprița.


După atac, chiar agresorul a sunat la numărul de urgențe 112, în jurul orei 12.29, pentru a anunța fapta. Polițiștii l-au reținut și l-au condus la Secția 8, pentru audieri.

"Prin apel la 112, în jurul orei 12.20, a fost sesizată o agresiune asupra unei femei. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri", precizează Poliția Capitalei.

Astfel, se conturează un caz asemănător cu cel din Titu, județul Dâmbovița, când un bărbat, cadru militar la o unitate din Târgoviște, și-a înjunghiat iubita, care se afla într-un coafor, unde se afla în calitate de clientă.

După ce a comis gestul nemilos, Florin Oprea a sunat la 112 și a plecat cu un taxi la secția de Poliție, unde s-a predat autorităților.


sursa: libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9623 secunde