DIN NOU?! Un operator 112 i-ar fi spus unei fete că nu are echipaje "La revedere!"

316
DIN NOU?! Un operator 112 i-ar fi spus unei fete că nu are echipaje

Articole recomandate

Polițiștii din Vrancea au început o anchetă, după ce o operatoare de la serviciul de urgență 112 i-ar fi spus unei tinere că nu are echipaje disponibile pentru a-i oferi asistență. Fata sunase pentru a anunța că a fost șicanată în trafic de mai mulți bărbați, care au urmărit-o până acasă.

A apărut înregistrarea dialogului cu operatorul de la 112.

Apelantă: Mie îmi este teamă să plec cu mașina înapoi unde am treabă.

Dispecer: Repet același lucru pe care vi l-au spus și mai devreme, colegii mei vor interveni atunci când vor termina activitățile pe care le desfășoară cum. Eu vă cred, dar mai mult nu vă putem ajuta.

Apelantă: Eu vă cred, dar nu pot să aștept două ore după un echipaj.

Dispecer: Nu avem încotro, domnișoară!

Dispecer: Există varianta să dureze o jumătate de oră, există varianta să dureze 2, 3 sau 4 ore, nu știu când vor termina.

Apelantă: Eu vă înțeleg. Și dacă eu doresc acum să plec cu mașina și domnul cu numărul de înmatriculare la fel mă va șicana și mă va accidenta în trafic.

Dispecer: Eu vă recomand să stați în condiții de siguranță pentru dumneavoastră până vor sosi colegii mei. Doamnă, eu vă cred, asta e recomandarea noastră. Nu avem cum. Vă înțeleg supărarea, dar nu avem...

Apelantă: Și cât timp ar trebui să aștept ca să pot pleca?

Dispecer: Habar nu am! Poate dura jumătate de oră, poate dura o oră, poate dura 20 de minute sau poate dura 3 ore. Habar nu am! Doamnă... Domnișoară, să nu credeți că ei au altă treabă decât munca de poliție! Sunt la un caz unde cineva era amenințat cu un cuțit că este omorât. Adică trebuiau să fie acolo...

Apelantă: Toate echipajele?

Dispecer: Nu toate, doamnă. V-am dat exemplu doar de unul. Asta este legislația. La revedere!

Sursa: digi24.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.871 secunde