Dezvăluiri de ultimă oră. FBI a adus mediumi să-l analizeze pe Gheorghe Dincă

268
Dezvăluiri de ultimă oră. FBI a adus mediumi să-l analizeze pe Gheorghe Dincă - fbi98470300-1571040097.jpg

Articole recomandate

Din echipa de agenți FBI, venită la București, special pentru Gheorghe Dincă, fac parte specialiști în analiza comportamentală și mediumi care au dovedit că au capacități paranormale.


Anchetatorii de la FBI au fost chemați în România pentru o a doua părere în privința profilului psihologic și comportamental al lui Gheorghe Dincă.

Dr. Gheorghe Alexandrescu, medic legist, fost șef al Laboratorului de Prosectură al Institutului Național de Medicină Legală (INML) "Mina Minovici", a adezvăluit însă că din echipa FBI fac parte și specialiști în analiza comportamentală și mediumi care au dovedit că au capacități paranormale.

"Legislația noastră prevede examen medico-legal – care include si consult psihologic cu testele specifice – în materia penală pentru precizarea discernământului în momentul săvârșirii faptei infracționale dar și în materia civlă, pentru precizarea capacității de testare în vederea întocmirii unui act de dispoziție, cum ar fi un testament etc. sau stabilirea capacității de exercitare a unor activități, cum ar fi capacitatea de conducere auto, port armă, etc. și, oricând, există suspiciuni asupra stării psihice a unor persoane.


Însă (așa cum este și cazul suspectului din Caracal n.r.), analiza comportamentală și colaborarea cu mediumi care au dovedit că au capacități paranormale în unele cazuri de dispariție sau omor, reprezintă achiziții mai recente", a declarat profesorul Alexandrescu, pentru evz.ro.

Despre necesitatea acestei analize a FBI, criminologul Dan Antonescu a spus că ea poate furniza elemente orientative pentru anchetatori și îi pot îndruma, eventual, pe unele piste viabile, "ca și la poligraf", dar nu poate fi considerată o probă în instanță.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7911 secunde