Despăgubiri de 250.000 euro pentru rudele unui bărbat mort într-un accident

169
Despăgubiri de 250.000 euro pentru rudele unui bărbat mort într-un accident - despagubiriaccident-1423649858.jpg

Articole de la același autor

O societate de asigurare din România a fost obligată de Curtea de Apel Iași, printr-o hotărâre definitivă, la plata a 250.000 de euro daune morale rudelor unui bărbat ucis de un șofer băut, după ce a fost strivit între două mașini, într-un accident în lanț petrecut în județul Vaslui, relatează Mediafax. 


Accidentul în urma căruia s-a pronunțat instanța vasluiană a avut loc în 27 septembrie 2012, pe raza localității vasluiene Crasna, de pe drumul european E 581. Potrivit cercetărilor desfășurate de către anchetatori, accidentul a avut loc pe fondul consumului de alcool al unui șofer de 65 de ani care, după ce a ieșit cu mașina de pe un drum județean în cel european, a pierdut controlul asupra direcției și s-a izbit violent de un cap de pod. În urma impactului, autoturismul a ricoșat într-o mașină staționată care, la rândul ei, a fost proiectată într-o autoutilitară, de asemenea staționată în parcarea din fața unei societăți comerciale. 


Coliziunea dintre cele două autovehicule staționate s-a soldat cu moartea bărbatului de 55 de ani, din municipiul Vaslui, șofer al uneia dintre mașinile staționate. Victima a fost surprinsă între mașinile aflate în parcare, fără a mai avea timp să reacționeze în momentul producerii accidentului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Accident rutier pe bulevardul Ferdinand
Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Accident cu mașina școlii de șoferi
Pagina a fost generata in 0.4093 secunde