Descinderi la locuința fraților Cămătaru în cazul maimuței evadate. Ce a mai găsit Poliția

264
Descinderi la locuința fraților Cămătaru în cazul maimuței evadate. Ce a mai găsit Poliția - sile1-1568795997.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din cadrul Secției 24 Poliție au efectuat, miercuri dimineața, o percheziție pe raza sectorului 5 în cazul maimuței care ar fi scăpat dintr-o curte în urmă cu o săptămână, aceștia identificând în locația respectivă alte două primate și o cămilă. Potrivit unor surse România TV, locuința percheziționată aparține lui Sile și Nuțu Cămătaru.


Poliția Capitalei a informat că acțiunea a avut loc sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

"În această dimineață (miercuri - n.r.), polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, aflați în continuarea cercetărilor privind primata identificată pe raza sectorului 5, au pus în aplicare o autorizație de percheziție, pe raza aceluiași sector. Până la acest moment, în locația respectivă au fost identificate două maimuțe și o cămilă", a anunțat Poliția Capitalei.

La activitate participă și reprezentanți ai Asociației pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) și ai Gărzii de Mediu.

Maimuța care ar fi scăpat dintr-o curte a fost capturată, în urmă cu o săptămână, în cartierul bucureștean Ferentari. După ore bune de urmărire, maimuța a fost capturată și transportată la un adăpost al Fundației Visul Luanei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8887 secunde