Deputatului Cătălin Rădulescu i-a fost suspendat permisul de port-armă

196
Deputatului Cătălin Rădulescu i-a fost suspendat permisul de port-armă - radulescu-1489764506.jpg

Articole recomandate

Deputatului PSD Cătălin Rădulescu i-a fost suspendat permisul de port-armă, în urma verificărilor efectuate de polițiști după declarațiile făcute de parlamentar în spațiul public, au declarat surse judiciare, potrivit Agerpres.


Conform acelorași surse, Cătălin Rădulescu s-a prezentat vineri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, iar ulterior au fost efectuate verificări inclusiv la locul de deținere a armelor.


Polițiștii din Argeș s-au sesizat din oficiu și au anunțat, pe 14 martie, că fac verificări cu privire la respectarea regimului armelor și munițiilor, după ce Rădulescu a afirmat că deține o armă letală.


"Referitor la declarațiile apărute în spațiul public privind utilizarea de către o persoană publică a unei arme letale, vă informăm că Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș s-a autosesizat și desfășoară activități de verificare cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 295/2004, privind regimul armelor și al munițiilor, cu modificările și completările ulterioare", se precizează într-un punct de vedere transmis la acel moment de IPJ Argeș.


El a mai spus că are o armă AKM: "Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu și hotărârea mea".


Ulterior, Cătălin Rădulescu a declarat că a primit 150 de amenințări cu moartea și a anunțat că îi va da în judecată pe cei care au procedat în acest mod pe Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4409 secunde