Deputat condamnat la închisoare cu suspendare!

186
Deputat condamnat la închisoare cu suspendare! - octaviangoga1068x60754875400-1537875082.jpg

Articole recomandate

Deputatul de Covasna Octavian Goga, ales pe listele Partidului Mișcarea Populară, a fost condamnat definitiv la 2 ani și 4 luni de închisoare cu suspendare, scrie Realitateadecovasna.net. 


Octavian Goga a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice și conducere fără permis.

Prin decizia pronunțată luni, 24 septembrie, Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut parțial sentința din luna martie a.c., înlăturând dispoziția de executare a pedepsei complementare a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de Codul penal pe o perioadă de 2 ani după executarea sau constatarea executată a pedepsei stabilite.

În data de 13 martie 2018, instanța l-a condamnat pe Octavian Goga la doi ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice și la un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Potrivit sentinței, "inculpatul va executa pedeapsa cea mai grea de 2 ani închisoare, la care se adaugă un spor de 4 luni închisoare, în final, inculpatul urmând să execute pedeapsa de 2 ani și 4 luni închisoare", scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8735 secunde