Depistați de polițiști, la scurt timp după ce au comis infracțiuni de furt

172
Depistați de polițiști, la scurt timp după ce au comis infracțiuni de furt - politia14622768121547453010-1549961483.jpg

Articole recomandate

La data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Lumina, județul Constanța, care a reclamat faptul că persoane necunoscute ar fi sustras din locuința proprie mai multe bunuri.


În urma verificărilor, la scurt timp după comiterea faptei, polițiștii constănțeni au identificat doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 28 de ani, din localitatea Lumina, bănuiți de comiterea faptei.


Prejudiciul constând în țevi metalice și scule din fier, evaluat la aproximativ 7.000 de lei, a fost recuperat în proporție de 90% și predat persoanei vătămate. 


Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 


La data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Constanța, care a reclamat faptul că persoane necunoscute ar fi sustras din garajul imobilului său o bicicletă.


În urma verificărilor, la scurt timp după comiterea faptei, polițiștii constănțeni au identificat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Gilău, județul Cluj, bănuit de comiterea faptei.


Prejudiciul evaluat la aproximativ 450 de euro a fost recuperat și predat persoanei vătămate.
Cercetările continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5254 secunde