Delincvență juvenilă: Au dat spargere la școală!

161
Delincvență juvenilă: Au dat spargere la școală! - ddd-1580295921.jpg

Articole recomandate

Doi copii, cu vârste de 7 și 11 ani, din localitatea brașoveană Șinca, sunt cercetați pentru furt, după ce ar fi pătruns în școala din localitate, după ore, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, relatează Agerpres.

"Polițiștii au fost sesizați de către directorul unei unități de învățământ din localitatea Șinca, județul Brașov, cu privire la faptul că, în sediul școlii pe care o administrează, au pătruns două persoane care au sustras mai multe bunuri. În temeiul sesizării, s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit faptul că, după terminarea orelor de curs, persoane necunoscute ar fi distrus un geam al imobilului, iar ulterior ar fi pătruns în sediul școlii, de unde ar fi sustras diverse bunuri. În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii au identificat și depistat autorii faptei, aceștia fiind doi minori cu vârsta de 7 ani, respectiv 11 ani, elevi în cadrul acelei unități școlare, ambii din localitatea Șinca", se arată într-un buletin de presă al IPJ Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, mai menționează sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6355 secunde