Delegație din Republica Populară Bangladesh, în vizită la Forțele Navale Române

172
Delegație din Republica Populară Bangladesh, în vizită la Forțele Navale Române - bangladesh-1569873541.jpg

Articole de la același autor

Forțele Navale Române au primit, joi, 26 septembrie, vizita unei delegații a Republicii Populare Bangladesh, condusă de președintele Inter Services Selection Board (ISSB), generalul de brigadă Mohammad Abdul Alim Tarafdar, și însoțită de psihologii militari ai Centrului Național Militar de Psihologie și Sănătate Comportamentală. 


Delegația străină a vizitat facilitățile de pregătire oferite de Academia Navală "Mircea cel Bătrân", Centrul de Medicină Navală și Centrul 39 de Scafandri, informează Statul Major al Forțelor Navale. 
Pe timpul vizitei, au fost identificate posibilități de cooperare în domenii precum învățământul militar universitar și scafandreria. De asemenea, pe agenda discuțiilor s-au aflat subiecte referitoare la modalitatea de selecție psihologică în Forțele Navale Române, atât pentru admiterea în instituțiile de învățământ de marină, modalitatea de selecție psihologică a scafandrilor, dar și verificarea continuă din punct de vedere psihologic a personalului din Forțele Navale. 


Vizita a fost apreciată de către delegația oaspete și se înscrie în seria acțiunilor diplomatice pe care Forțele Navale Române le desfășoară pentru dezvoltarea relațiilor cu partenerii străini. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2011 secunde