Decizia anchetatorilor în cazul lui Gheorghe Dincă

232
Decizia anchetatorilor în cazul lui Gheorghe Dincă - dinca51161300-1565774086.jpg

Articole recomandate

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, rămâne după gratii. Magistrații Tribunalului Olt au decis să-i prelungească mandatul de arestare preventivă cu încă 30 de zile. Între timp continuă perchezițiile la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. Anchetatorii pregătesc terenul pentru a fi scanat cu aparatul care poate vedea oase în pâmânt. DIICOT a anunțat că expertiza medico-legală făcută de Institutul Național de Medicină Legală a aratat că fragmentele de oase îngropate de Gheorghe Dincă în liziera de lângă Caracal aparțin unei tinere cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceșeanu.


Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv în data de 27 iulie. Inițial, el a anunțat că a contestat măsura arestului preventiv, dar în ziua în care se judeca apelul acesta s-a răzgândit. Miercuri, judecătorii Tribunalului Olt au decis să-i prelungească mandatul de arestare preventivă cu încă 30 de zile.


La aproape trei săptămâni de când Alexandra Măceșanu a fost răpită de Gheorghe Dincă, anchetatorii au început săpăturile cu excavatoarele la casa groazei. Criminaliștii descoperă din ce în ce mai multe lucruri care îi îngrozesc încă din ziua în care au ajuns la casa de pe Strada Craiovei, numărul 169: haos total, gropi de gunoi sub pământ întinse pe sute de metri, buncăre, lucruri care nu au ce căuta într-o gospodărie obișnuită. Zeci de anchetatori au sortat tone de deșeuri, chiar sub ochii lui Gheorghe Dincă.


Criminaliștii sunt obligați că cerceteze tot ce le indică Gheorghe Dincă. Presupusul criminal pare însă foarte relaxat și are o atitudine scandaloasă față de anchetatori, neoferind prea multe detalii.


La casa groazei va fi adus un scanner cu care se va căuta tot ceea ce este ascuns sub pământ. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0896 secunde