Dealer de etnobotanice, prins în flagrant în Constanța

162
Dealer de etnobotanice, prins în flagrant în Constanța - 31iulieetnobotanice-1596196151.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de operațiuni, fără drept, cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.
Joi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. Constanța, au prins în flagrant delict, în municipiului Constanța, un bărbat, de 26 de ani, în timp ce ar fi încercat să vândă unei persoane produse susceptibile a avea efecte psihoactive. În urma acțiunii, polițiștii au indisponibilizat 448 de pliculețe care conțineau aproximativ 112 grame de substanță vegetală uscată, trei pungi din plastic cu peste 156 de grame de substanță pulverulentă de culoare galbenă, un cântar electronic, 700 de lei, precum și peste 1.000 de pliculețe autosigilante neutilizate.


În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de persoana în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie formulată propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1012 secunde