De la ceartă, la crimă. Româncă din Spania, înjunghiată în inimă de soțul ei

1822
De la ceartă, la crimă. Româncă din Spania, înjunghiată în inimă de soțul ei - ddd-1579701514.jpg

Articole recomandate

O româncă în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiată în inimă, în fața celor doi copii, în localitatea La Puebla de Almoradiel (provincia Toledo, Spania), relatează Observator. Tragedia s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 00.30, după ce românca, mamă a doi copii minori, s-a luat la ceartă cu soțul ei, tot român, în vârstă de 50 de ani.

Cei doi s-au stabilit în provincia Toledo în anul 2006, iar de atunci au rămas împreună, și-au întemeiat o familie și i-au avut pe cei doi copii. Noaptea trecută, din motive încă necunoscute, cei doi s-au luat la ceartă, iar bărbatul de 50 de ani a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat soția, în inimă, de două ori. Scenele extrem de violente s-au petrecut în fața celor doi copii.

Vecinii au sunat la 112 și au cerut ajutorul Poliției și Ambulanței, după ce au auzit scandalul din casa românilor, notează elmundo.es. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe româncă, în timp ce soțul criminal a fost arestat.

Cei doi copii minori au fost luați în grija serviciilor de protecție a copilului, urmând ca o anchetă să stabilească dacă există rude care i-ar putea crește. De asemenea, Alberto Tostado, primarul localității La Puebla de Almoradiel, a anunțat trei zile de doliu în memoria româncei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0765 secunde