De ce a fost evacuat City Park Mall. S-a depus plângere la Poliție

1655
De ce a fost evacuat City Park Mall. S-a depus plângere la Poliție - toticopiii14177148671501236584-1520853172.jpg

Articole de la același autor

Ieri seară, City Park Mall Constanța a fost evacuat după ce a fost apăsat butonul de panică. Reprezentanții complexului comercial explică ce s-a întâmplat. 


"Aseară, o persoană, încă necunoscută, a acționat în mod intenționat butonul de alarmă și a părăsit centrul comercial. Imediat au fost activate procedurile de evacuare, iar întreg personalul a acționat conform instruirii în astfel de situații. Simultan, au fost transmise, prin intermediul sistemului de sonorizare al centrului comercial, mesaje prin care clienții erau rugați să părăsească incinta mall-ului", au explicat reprezentanții City Park Mall.


Vizitatorii care se aflau în acele momente în City Park Mall au fost îndrumați spre cele mai apropiate ieșiri și nicio persoană nu a fost rănită. Sistemul automat de siguranță a funcționat fără probleme, iar în urma verificărilor amănunțite s-a dovedit a fi doar o alarmă falsă.


Reprezentanții City Park Mall au contactat deja autoritățile și au depus o plângere pentru ca persoana responsabilă să fie trasă la răspundere.


"Dorim să ne reasigurăm vizitatorii că toate sistemele de securitate funcționează la cei mai ridicați parametri, dovadă fiind și evacuarea rapidă și în perfectă siguranță de aseară", mai spun reprezentanții City Park Mall.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5612 secunde