Dăncilă, enervată de jurnaliști: "Aveți un fix legat de acest lucru!"

224
Dăncilă, enervată de jurnaliști:
Premierul Viorica Dăncilă s-a arătat iritată de intrebările insistente ale jurnaliștilor referitoare la numărul de kilometri de autostradă care se vor face în 2019, după ce ministrul interimar de la Transporturi, Rovana Plumb, a susținut zilele trecute că se vor face 180 de kilometri.


"Aveți un fix legat de acest lucru", a spus premierul unui jurnalist interesat de lungimea sectoarelor de autostradă deschise în acest an. Acesta a a întrebat-o dacă își asumă cei 180 de kilometri promiși de ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb.


Întrebată dacă își va da demisia în cazul în care angajamentul nu va fi îndeplinit, Dăncilă a răspuns: "De ce să-mi dau eu demisia?! Coordonez eu?!", potrivit Hotnews.ro.

"În primul rând trebuie să vedem dacă sunt cauze obiective care au dus la nerealizarea proiectului. (...) știți foarte bine că au fost cauze obiective: nu s-a dat acord de mediu că au fost peșteri cu lilieci. S-au făcut toate eforturile și întârzierea să o recuperăm. Trebuie să fac o discuție cu miniștrii", a spus Dăncilă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.3484 secunde