Dan Adamescu, liber să plece în străinătate pentru investigații medicale

152
1
Dan Adamescu, liber să plece în străinătate pentru investigații medicale - adamescu-1440077959.jpg

Articole recomandate

Omul de afaceri Dan Adamescu a primit de la magistrați permisiunea să plece în străinătate pentru investigații medicale, informează B1ro.

Acesta nu are în plan să se opereze de vreo afecțiune gravă, ci vrea pur și simplu să-și facă niște investigații medicale la Viena, pentru a vedea dacă are vreo boală cronică sau nu.

Dan Adamescu a fost arestat și condamnat la 4 ani și 4 luni de închisoare pentru că a mituit judecători de la Tribunalul București, cu scopul de a obține o situație favorabilă pentru societatea la care este acționar majoritar - Astra Asigurări, companie aflată de altfel în insolvență. Adamescu a fost acuzat în ultimul timp că a devalizat societatea de asigurări.

Agenția de Supravegere Financiară anunța recent că de la Astra Asigurari au fost "sifonați" peste 100 milioane lei, fiind afectate interesele a peste 4 milioane de asigurați.

Până acum a strâns însă doar 134.000 de lei, în primele 2 runde. Consiliul ASF va lua o decizie privind situația Astra în ședința din 26 august, în urma analizării dosarului.

Comentează știrea

gina
20 august 2015
comision

Contract de comision pentru postarea de reclame pe net. Colaboreaza cu noi daca vrei sa-ti sporesti veniturile sau sa obtii o scrisoare de recomandare. Relatii la [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2136 secunde