"Dă-mi un semn, mamă, că sunt distrusă!" DESTIN CRUNT! Cum a fost găsit adolescentul român, dat dispărut în Italia

2313

Articole recomandate

Un adolescent român dat dispărut de două zile în Italia a fost găsit mort pe marginea drumului. Vasile avea 18 ani și sâmbătă a plecat de discotecă, de unde nu s-a mai întors, scrie observator.tv


***

Un adolescent român în vârstă de 18 ani dispărut sâmbătă seara în provincia Cremona, din Lombardia, a fost găsit fără viață luni după-amiază. Trupul neînsuflețit al lui Vasile Cioroabă, rezident la Palazzo Pignano, a fost descoperit pe o stradă puțin circulată, care duce spre Scannabue. Prima ipoteză emisă de autorități este că băiatul ar fi fost lovit de o mașină.


Vasile dispăruse de sâmbătă seara, în timp ce se întorcea pe jos de la discoteca Magika, unde se dusese cu prietenii. Una dintre fetele cu care Vasile era la discotecă povestește că acesta la un moment dat i-ar fi spus că nu se simte bine, că e trist și pleacă acasă, scrie Rotalianul.


Părinții au mers luni dimineață la poliție, unde au depus o plângere, iar căutările au fost preluate de autorități. Trupul băiatului a fost găsit la scurt timp după aceea. La fața locului s-au prezentat patrule de carabinieri, poliția rutieră, ambulanța și procurorul de serviciu.

În scurt timp șoseaua s-a umplut de tineri care, odată ce au auzit vestea despre moartea neașteptată a tânărului lor prieten s-au repezit la fața locului, uimiți și disperați de tragedia care a avut loc.

Cu numai câteva ore mai devreme, mama lui Vasile scria îndurerată pe pagina de Facebook: "Cine l-a văzut pe fiul meu, s-a dus sâmbătă seara la discoteca Magika și nu s-a mai întors (…) Noi te așteptăm, te iubim tare mult întoarce-te acasă și sora ta plânge și te-a căutat întreaga noapte. Dă-mi un semn, mamă, că sunt distrusă, te iubesc."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3802 secunde